12-02-11

verhuisd!

Je vindt me voortaan terug op de volgende locatie:

http://onehappyjogger.wordpress.com

06-02-11

babababa

En ondertussen is onze superheld al 8 maanden oud! Het blijft me verbazen hoe snel de ontwikkeling van zo'n miniminimini-hummeltje verloopt. Kon ie na zijn geboorte niet meer dan wat liggen, eten, slapen en pamper voldoen...ondertussen kan ie makkelijk al een eeuwigheid op de grond zitten en zich amuseren met zijn speeltjes, doet ie kruippogingen (die nog niet lukken) en communiceert ie volop met zijn ouders en zijn speelgoed.

Vooral dat communiceren is zalig. Je krijgt nu echt veel interactie terug en samen houden we al heelder gesprekken, zonder dat we elkaar natuurlijk echt verstaan. Zo beperkt de woordenschat van Seppe zich nog altijd maar tot een paar klanken natuurlijk, babababababa of papapapapa en af en toe al eens een poging tot ma en da en wat onverstaanbaar gebrabbel. Maar hij wil soms echt wel babbelen en dan doen wij gewoon lekker mee natuurlijk.

Vorige week nog zo'n leuke verrassing: we zaten samen op de grond te spelen toen onze kat eventjes sluw kwam langsgelopen. Kat bleef op een paar meter van ons staan en Seppe hief zijn hand op, wees ernaar en zei "da" en lachte vervolgens naar mij. Ik was stomverbaasd! Helaas bleef het bij een éénmalige actie en heeft ie het niet herhaald.

Het komt er dus op neer van te observeren en af en toe enorm verrast te worden en vooral te genieten. En ik vermoed dat we zo nog wel jaren lang verrast zullen worden door de fratsen en ontwikkelingen van ons heldje. Hij verbaast ons iedere dag in ieder geval.

DSC06565.JPG

 

15:45 Gepost in Algemeen | Commentaren (1) |  Facebook