09-08-10

weekendje weg...

Zo, de eerste vakantie van onze held zit er al op. Was ook maar één nachtje weg hoor. Normaal zijn onze weekendjes weg altijd 2 nachten, maar het lukte nu even niet anders owv de verlofregeling van hubbie en andere volgeplande weekends met vanalles en nog wat. En één nachtje weg leek ons al spannend genoeg met onze kleine ukkepuk.

Zaterdagmorgen dus naar Den Haag vertrokken. Daar een paar uurtjes de winkelstraten en zo gedaan. Het weer was barslecht met momenten, echt stortregen. Dus Seppe werd in de maxi-cosi rondgereden omdat we daar een regenhoes voor hebben en voor de draagwieg niet. Niet onze voorkeur, maar ja, liever dat dan een doorweekt hummeltje op de arm. De regenbuien hadden ook tot gevolg dat zijn namiddagflesje in de lobby van het Hilton werd gegeven ipv vanop een bankje in 't park of een terrasje. We kwamen 't Hilton toevallig tegen en dat leek ons wel effe cool :-) Gelukkig verveelde de security zich steendood en zagen ze er geen graten in dat ik een pamper ging verversen in de toiletten en dan ostentatief met flesje me midden in de lobby installeerde :-) Zo zijn we soms wel, héhé.

Verder was het genieten van het vrolijke lachen van onze knul, die zich rot amuseerde met de kletterende regendruppels op zijn regenscherm. Hij wist niet waar eerst kijken, al die druppeltjes die er boven hem vielen. Echt koddig om zien, hoe hij met momenten lag te schaterlachen om al dat natuurgeweld boven hem :-)

's Avonds dan op restaurant en jep, hij was nog altijd wakker (zoals bijna het grootste deel van de dag), maar lekker rustig. In het hotel kreeg ie dan zijn klopje. Al die nieuwe indrukken die hij overdag had opgedaan, dat moest toch wel verwerkt worden. Even een lastig uurtje dus en hij wou enkel op het grote bed tussen ons liggen om wat kalmer te worden. Uiteindelijk viel ie er in 't slaap en moesten we hem nog wakker maken voor zijn laatste flesje om 23u. Maar éénmaal dat op, viel ie voldaan in 't slaap en werd ie in zijn draagwieg gelegd (dat we in het kinderbed hadden gezet, daar lag ie toch liever niet in, merkten we) en tot onze grote verbazing hoorden we hem pas een eerste keer terug de volgende morgen om kwart voor 7. Jawadde, 't manneke was duidelijk moe na dat dagje Den Haag.

Zondag dan Den Haag verlaten om een paar kilometer verderop in Scheveningen weer te parkeren. Wat een leuke badplaats zeg, met supergezellige loungebars naast het strand. Uiteraard kreeg Seppe daar tegen de middag een flesje, terwijl we zelf genoten van het strand en de relaxte muziek en sfeer die er hing. Nadat we zelf gelunched hadden, ging de trip voort naar Delft, ook een supergezellig stadje. Seppe was heel de dag zijn brave zelf en sliep eigenlijk het merendeel van de tijd, behalve als hij in de draagzak wat zat, dan keek ie mee zijn ogen uit :-)

Een geslaagd weekendje dus, ondanks het slechte weer de zaterdag. En voor ons een geruststelling te weten dat Seppe zich makkelijk aanpast aan een nieuwe situatie of omgeving, aangezien wij zelf niet altijd zo'n thuisblijvers zijn en nog al eens gemakkelijk er een dagje of weekendje op uittrekken...We zijn dus al volop weer in ons hoofd een volgende trip aan het plannen :-)

DSC05434.JPG

 

 

21:04 Gepost in Algemeen | Commentaren (1) |  Facebook

Commentaren

Leuk om zo met de kleine spruit eropuit te trekken!

Gepost door: wendy | 09-08-10

De commentaren zijn gesloten.