29-03-10

huizenjacht deel 42

Letterlijk deel 42, want we hebben nu al 42 huizen gezien...Pffttt...Even leek de zoektocht voorbij. Voorbije woensdag hét huis gezien, aan een schitterende prijs, héél sterk onder ons max. budget, joepie dus! Helaas...nog drie anderen voor ons hadden hetzelfde idee en alledrie al een optie genomen. Wij waren nummer vier. Je raadt het al...we hebben ernaast gegrepen, kregen zelfs niet de kans om een hoger bod te doen. Beetje dom van die verkopers, laat gewoon al die geïnteresseerden even tegen elkaar opbieden...Niet dus, gewoon direct compromis met de eerste optie-nemers aan de vraagprijs....

Dus nog steeds geen huis en de tijd tikt verder. Woensdag gaan we voor de tweede keer een bepaald huis terug bekijken, hopelijk kunnen dan een paar twijfels weggenomen worden...En donderdag staat huis 43 op de agenda. Voorts is er al een week niets nieuws interessants bijgekomen, dus de mogelijkheden zijn niet vet...

En met de zwangerschap...alles goed! Ons kleintje laat op sommige dagen héél heftig van zich horen, om daarna weer twee daagjes relatieve rust te nemen. Nog steeds in stuit helaas, het geschop zit héél laag en mijn buikje hangt ook echt laag. Ik probeer nu af en toe met mijn bekken hoog te liggen (door er kussens op te leggen), in het zwangerschapsboek staat dat dat een draaiing naar de goeie houding kan stimuleren. Je weet maar nooit natuurlijk.

Ook wel veel last van harde buiken, teken van vermoeidheid. Ik voel me ook wel vermoeid. Zaterdag bv. dagje extra werken, om half 7 thuis en tegen 9 uur lag ik in 't slaap op de zetel. Om 11u mezelf naar boven kunnen slepen en daar verder geslapen tot 7u. En dat van een dagje extra werken. Dus vandaag babbel met de baas om op dat vlak (overuren kloppen) een stevig stapke terug te mogen zetten. Hij begreep het wel. M'n gewoon werk overdag moet nu wel voorrang krijgen en na zo'n vergaderingen ben ik gewoon té vermoeid en moet ik overdag recup nemen. Zo raakt dat werk dus achterop. Ipv 6 vergaderingen 's avonds eind april, werd het nu teruggeschroefd tot 3. De overige drie zullen ze zonder mij moeten doen. En in mei geen vergaderingen meer 's avonds. Die extra rust 's avonds zal welkom zijn.

A.s. woensdag m'n eerste sessie prénatale kiné. Ben wel benieuwd wat dat gaat geven. En woensdag komen ze ook de kinderwagen leveren! Yes!!

Gisteren kregen we ook nog bezoek van vrienden met twee kleine kindjes. Ze hadden superveel spulletjes bij, vooral kleertjes dan. Maar ook een mobieltje voor boven het park en ééntje voor boven de maxicosi te hangen, en een lichte reiswieg voor korte afstanden. Leuk leuk! Stillekesaan raken we nog voorzien van alle noodzakelijke spullekes :-)

 

 

20:45 Gepost in Algemeen | Commentaren (0) |  Facebook

De commentaren zijn gesloten.