23-01-10

halfweg!

Vandaag exact 20 weken zwanger en gezien een zwangerschap officieel 40 weken duurt, ben ik dus exact halverwege! Vanaf nu kan het aftellen beginnen :-) Als je goed rekent, ben je in feite dus meer dan 9 maanden zwanger. Want pas volgende week zit ik op nog 4,5 maanden weg van mijn voorziene bevaldatum. Dat maakt het rekenen toch wel allemaal wat verwarrend. De ene rekent in weken, de andere in maanden. Voor alle officiële toestanden moet je met de maanden rekenen, dus veiligheidshalve reken ik dan vanaf 12 juni gewoon per maand terug. Op 12 februari ben ik dus 5 maanden ver en kan ik in eerste klasse op de trein gaan zitten. Daar ga ik zeker gebruik van maken, zeker als er weer zo'n wrak komt aangereden met 3 wagons ipv een dubbeldekker met 10 wagons! :-)Op 12 maart ben ik 6 maand ver en kunnen we het kraamgeld aanvragen, wat zal gebruikt worden voor een kinderwagen e.d.

Deze week had ik een dagje vrij op woensdag en ben ik me eens wat gaan informeren bij het ziekenfonds over hoe en wat. Toch weer wat bijgeleerd daar. Ook dat ze leuke cadeaus geven als je een kindje krijgt, dient die bijdrage toch eens voor iets ;-) En dan een suikerbonenwinkel binnengewandeld en daar een leuke babbel gehad. Voor de druk van de kaartjes zorgen ze ook, dus da's handig. We hebben al een idee in ons hoofd voor het kaartje, voor de suikerboontjes nog niets, maar daar gaan ze ons dan bij helpen (iets dat dan past bij het kaartje, zodat het een beetje een geheel vormt). In februari ga ik alles eens op papier zetten en ermee naar schoonpapa die de tekening voor het kaartje zal maken. En daarna met dat ontwerp naar de suikerbonenwinkel voor een proefdruk en uitwerken van idee voor de suikerboontjes. Wordt leuk!

En nu nog eens naar een huis gaan zien, want bovenop een kindje kopen, gaan we ook ons eigen huis verkopen en een nieuw huis kopen...maar dat laatste moeten we dus nog vinden. De huizenjacht is volop bezig. Dit wordt nu het 7e huis dat we gaan bekijken...

 

De foto: mijn buikje op 20 weken nu, nog niet superspectaculair hé.

decoration

 

14:19 Gepost in Algemeen | Commentaren (0) |  Facebook

De commentaren zijn gesloten.