19-01-10

ambiance in de buik!

Even wat tijd over gegaan sedert mijn laatste berichtje. Het was een beetje druk, zowel werk als privé. Maar alles gaat goed. Ukkie begint zich meer en meer te laten voelen, de ene dag al wat meer dan de andere. Gisteren was het volop party in mijn buik. Tijdens de teamvergadering 's morgens begon het feestje: lekker gewoel in mijn buikje, vlindertjes, plofjes en nu en dan een stampje. Jawadde. Denk dat ukkie lekker naar voor in mijn buikje was gekropen om zich te laten horen. Op een bepaald moment begon hij/zij wel stevig te stampen op mijn blaas. Dat gaf een heel gek gevoel, het kriebelde echt, en het gevolg was wel dat ik op korte tijd drie keer naar 't toilet moest spurten om een plasje te doen. Mijn collega's vonden het alleszins hilarisch!

Zaterdagnacht heb ik voor het eerst eens een harde buik gehad. Ik kon me er niet veel bij voorstellen, maar nu ik het zelf heb gehad, wist ik  direct van "ah ja, da's dus een harde buik". Ik lag in bed en werd wakker omdat ik natuurlijk nog eens een plasje moest doen en plots voelde ik een heel harde zone aan de rechterkant van mijn buik. Het deed wel even pijn, maar eenmaal naar 't toilet geweest en me rustig weer gelegd, ebde het gevoel weer weg. De volgende dag had ik plots wel iets meer buikje, dus ik vermoed dat ukkie zich zaterdagnacht eindelijk wat is beginnen uitrekken en niet meer in een klein bolletje gekruld ligt. Ik heb, naar eigen aanvoelen, nu toch ineens wel veel meer buik tov zaterdag.
Momenteel, als ik dit schrijf, is het feestje in mijn buik weer begonnen. Alsof ukkie weet dat ik over hem bezig ben, héhé. Heb ook wel weer wat last van steken in mijn onderbuik, de baarmoeder die weer wat gerokken wordt. Is normaal natuurlijk hé, kleintje groeit gelijk zot dezer dagen!

De spinning gisteravond vond ukkie trouwens ook niet zo leuk. Vrijdagavond was ik ook gaan spinnen, en toen gaf ukkie geen kik. Maar gisteren stond ofwel de muziek ofwel de inspanning hem niet aan. Na 45 min voelde ik toch wel wat steken en gestomp en ben ik dus maar gestopt. Na een lekker ontspannende douche was alles weer rustig.
Morgen probeer ik nog eens te lopen, lekker in de buitenlucht. Is ook alweer een week geleden dat ik nog eens heb proberen lopen. Ik probeer het toch nog een maandje vol te houden, we zien wel...

17:02 Gepost in Algemeen | Commentaren (0) |  Facebook

De commentaren zijn gesloten.