18-12-09

en ondertussen...

Ondertussen gaat alles weer zijn normale gangetje. De buikgriep is volledig verdrongen en 'k heb zelfs een goeie week achter de rug. De leuke maanden van de zwangerschap lijken aangebroken te zijn, jiehaa! Enkel de vermoeidheid teistert me nog een beetje. Eén slechte nacht en ik heb er dagen last van, lijkt het wel. Ook deze week was weer een zware week op het werk met o.m. twee avonden werken en de week startte dan op maandag nog na een volledig slapeloze nacht. Enkel woensdag was relaxed (half dagje recup) en vandaag is ook een zeer relaxte werkdag en ben ik al door mijn geplande werkvoorraad heengewerkt (en 't is nog maar half 4). Volgende week nog 4 daagjes werken en dan vakantie tot na nieuwjaar, zit er reikhalzend naar uit te kijken!

Woensdagnamiddag dus verlof en dan ben ik met ventje naar Eindhoven gereden om wat te gaan shoppen. We zijn eens in de Babydump gaan kijken voor spulletjes...jeetje wat je allemaal nodig hebt voor zo'n kleintje! Niet te doen. En dan al die keuze wat het oh zo moeilijk maakt. Er stonden een hondertal kinderwagens, kies dan maar eens de goeie uit! We weten het dus niet. Hetzelfde met groeistoeltjes, bedjes, een box, enz....Pfffttt...Voorlopig nog niets gekocht hoor, geen zin om dat in het voorjaar dan misschien allemaal nog mee te moeten verhuizen. Maar kiezen kunnen we al proberen natuurlijk. We gaan toch ook in enkele Belgische winkels eens kijken wat er zoal allemaal te koop is.
Verder natuurlijk nog wat zwangerschapskledij gekocht, maar voor de winter is er echt niet veel te vinden. Het vriest dat het kraakt buiten en wat vind je van kledij: t-shirtjes, hemdjes en that's it. Een trui? Met moeite een tweetal lichte jersey-truitjes gevonden en dan één trui met korte mouwen (waar je dan een hemd of t-shirt met lange mouwen onder moet dragen, ook niet superwarm natuurlijk). Enfin, het beste maar van maken. Gelukkig had ik H&M al een cardigan gevonden die redelijk warm is en waar ik nu mee rondloop. Het valt nu echt op dat ik zwanger ben trouwens, ik kan beginnen showen met een buikje ;-) Vind ik best wel leuk, buikje mag gerust nog een beetje boller zijn, nu is het precies nog een gewoon dikke-mensen-buikje ;-)

15:43 Gepost in Algemeen | Commentaren (0) |  Facebook

De commentaren zijn gesloten.