20-11-09

geduld!

Pfft….nog tot 30 november wachten voor de tweede echo. Normaal gezien zou dat doorgaan bij de gyneacologe (voor mij ineens een kennismaking, want ik verander van gyne), maar kreeg van de week telefoon dat dat niet kon doorgaan. Uitstel zag ik echter niet zitten. Er zal dan al 5 weken verstreken zijn sedert de eerste echo en het wachten valt me zwaar. Maar gene paniek…kan er toch terecht, maar terug bij de vroedvrouw. Hopelijk kan zij het onderzoek even goed doen als de gyne, er zou nl. ook een nekplooimeting moeten gebeuren (voor detectie syndroom van Down, op mijn leeftijd is er een groter risico voor). Alleen werd ook het uur gewijzigd en nu kan ventje helaas niet mee. Zal het dus alleen moeten doen, hopen maar dat alles goed is, want stel dat dat niet het geval is, sta ik er op dat moment wel even alleen voor natuurlijk.

Ondertussen gaat het op en af met de symptomen. Nog steeds zeer grote honger, maar ik kan al wel eens een uurtje langer zonder eten. Ook met de vermoeidheid gaat het al een tikje beter, maar denk dat dat ook wat gewenning aan het worden is of zo. Het vervelende is dat ik ’s avonds, als ik lui in ’t zeteltje ga liggen, niet wakker kan blijven, maar als ik dan naar mijn bed trek kan ik ineens de slaap niet meer vatten. Grrr….gisteren zo weer twee uur wakker gelegen, terwijl ik voordien tijdens 24 in ’t slaap was gevallen. Hoe hatelijk. Ook heel veel last van brandend maagzuur en dat zal er alleen nog erger op worden met dat ons kleintje groter en groter wordt.

Het begint stilletjesaan ook wel zichtbaar te worden, toch voor mij en ventje. Kan het nog vrij goed verdoezelen, alhoewel mensen misschien wel beginnen te denken dat ik precies nogal verdikt ben. Maar dat durft niemand natuurlijk te zeggen. Heb gelukkig nog twee jeansbroeken waar ik inpas, mijn topjes beginnen wel spontaan naar boven te schuiven om boven mijn taille te blijven steken. Geen zicht eigenlijk. Wordt shoppen naar iets groter maatjes van topjes. Heb ook al een zwangerschapsbroek gekocht, om die toch al zeker achter de hand te houden de dag dat ik in die laatste twee jeansbroeken ook niet meer pas. Volgende week neem ik een dagje vrij om op m’n gemakske eens te gaan rondkijken naar allerlei kledij. Nog niet te veel kopen, maar wel al eens een paar basic-spullekes.
Soit, nog een dikke week wachten en dan weten we of alles echt goed verloopt. Daarna mag het echt wereldkundig gemaakt worden en daar ben ik blij om, want ik wil het het liefst van al gewoon van de daken schreeuwen dat er een nieuw superheldje op komst is!

 

hoi

13:25 Gepost in Algemeen | Commentaren (0) |  Facebook

De commentaren zijn gesloten.